Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Roswell

Πιστεύω να θυμάστε το θέμα με το ΑΤΙΑ που συνετρίβη στο Roswell το 1947. Παρουσιάστηκε ένα βίντεο, το οποίο λέγεται πως είναι το αυθεντικό βίντεο μαγνητοσκόπησης των υπολειμάτων του ΑΤΙΑ και το οποίο βίντεο ήταν επί 2 συνεχόμενα χρόνια στην δημοσιότητα ως αυθεντικό και είχε περαστεί ως αυθεντικό ντοκουμέντο στα αρχεία της NASA καί της C.I.A. Πάνω στα συντρίμμια, λοιπόν, φαίνονται κάποιες λεξούλες. Παρατηρήστε τις.





















Αναγνωρίζετε κάτι Ελληνικό στην γραφή αυτή?? Για δείτε κι αυτό:













ΞΕΛΕΦΘΕΡΙΔ



Αυτό το Ξ με την γραμμούλα στην μέση, δεν μοιάζει πολύ με το δικό μας Δελφικό Ε?




ΕΛΕΦΘΕΡΙΔ




ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ





ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



Οι επιστήμονες εκείνης της εποχής προσπάθησαν με έπαρση να αποδείξουν ότι τα γράμματα που αναγράφονταν στην άτρακτο αποτελούν ΑΡΧΑΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΡΑΦΗ !!! Όταν όμως γραφολόγοι κατέληξαν ότι πρόκειται γιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ τότε το εξαφάνισαν και ανέφεραν ότι είναι πλαστό!!! Ακόμα και αυτόι που το μαγνητοσκόπησαν, πληρώθηκαν αδρά για να υποστηρίξουν πως έκαναν...πλάκα!

Είναι αλήθεια όλα αυτά, ή απλά ένα καλοστημένο αστείο? Πού αρχίζει το ψέμα και πού σταματάει η αλήθεια?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν!! ή υπόθεσης (Roswell) είναι μία πολύ μεγάλη ιστορία. Με βάση τον Γεώργιο Πάλμο και τον Γεώργιο Γκιόλβα, σε πράγματα πού ειπώθηκαν γύρω από το θέμα του ατυχήματος του μυστηριώδες αυτού ΑΤΙΑ, τό ιστορικό γεγονός είναι συγκλονιστικό και απίστευτο για πολλούς άλλους. Είναι αλήθεια ότι αυτό το ΑΤΙΑ έχει Ελληνική καταγωγή (και δεν βρήκανε αυτά τά πράσινα ψευτοανθρωπάκια με τά μεγάλα μάτια τά μακριά χέρια και τέτοιες κουταμάρες) αλλά κανονικούς Έλληνες πιλότους. Οί Αμερικάνοι έχουνε κρύψει το μεγαλύτερο μυστήριο του αιώνα. Ήτανε μία από τις αερομαχίες Ελλήνων Αμερικάνων, το Ελληνικό έπεσε από βλάβη στην περιοχή του Roswell το 1947 και το δεύτερο στην περιοχή Τσούτσουρα της Κρήτης. Ότι άλλο έχει ειπωθεί από ΜΜΕ όλα είναι ψέματα. .Οτι Ελληνικό υπάρχει οί Αμερικάνοι (όργανα άλλων δηλαδή Εβραίοι) το κουκουλώνουν με την δικαιολογία ότι ήτανε κάτι άλλο. Ναι το ΑΤΙΑ είναι Ελληνικό το όνομά του είναι ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ και για όσους δεν τά πιστεύουνε δικαίωμα τους. Η Ελλαδα είναι παντού!!

ΑΤΙΑ έχουνε δεί μέχρι σήμερα πάνω από 100.000.000 άνθρωποι και κανένας δεν τους πιστεύει, και τους βγάζει τρελούς.
Τον Θεό ποιος είναι αυτός πού τον έχει δεί και όλοι τον πιστεύουν????
ΕΛΕΟΣ

Fotis - www.apollogalaxy.com